header jan 2019
WinkelwagenZoeken
In de aanbieding
Wrap horloge
1-kopie-4.png

Handwerktas

Handwerktas
13 juni 2016
Super trots! Peggy heeft een blog gemaakt, neem eens een kijkje! Dit is haar post van 11 juni 2016:
Een aantal maanden geleden waren Marion, Joëlle, Dani en ik aan het bomen. Hoe kunnen we ons met onze groep onderscheiden? Kunnen we voor de groep nog niets leuks doen? Iets waar ze blij van worden? Kunnen we iets verzinnen wat wat bruikbaar is. En we waren er snel uit … Een tas met ons Facebook logo erop! Enthousiast als we zijn gingen we gelijk het web op om te gaan kijken wat voor een tas hiervoor geschikt is… We waren er samen snel uit.. het moest de POSTMAN BAG worden!
Joelle Heijmans van Polly Pruts (mede beheerster van Dutch Crochet Talent en tegenwoordig ook borduurmachine expert) beet zich vast in ons idee.  Samen kozen we voor twee varianten. De vilten (iets duurder) en een postman bag van technisch garen (dunner flexibeler en lichter). Nu kwam de uitdaging voor Joelle …. hoe ga je ons logo zo mooi mogelijk borduren op de flap van deze twee tassen?? Gelukkig had ze hulptroepen die haar met raad en daad bijstonden. En zo werd na enkele dagen ons logo omgezet in een borduurlogo. Het was spannend want er moet natuurlijk eerst proef  gemaakt worden. Gelukkig geen wet van Murphy en de borduurtest verliep zoals gehoopt!  Daar was ze dan. Onze handwerk tas met eigen logo. Wat zijn we blij en trots! Nog mooier de leden van Dutch Crochet Talent zijn ook enthousiast! En juist daar doen we het voor!
Direct werd ons door leden gevraagd naar andere borduurmogelijkheden. Joelle – zoals ze is – nam haar hulptroepen weer in de arm en ging aan de slag. Ze begint het bewerkings programma goed onder de knie te krijgen en realiseert zich dat de mogelijkheden legio zijn. Hoe leuk is dat.. VOOR JULLIE!
In de slideshow hieronder vinden jullie een paar mogelijkheden.
Via deze weg wil ik Dennis van den Brink, founder van grafisch ontwerp bureau de Hazen  enorm bedanken voor ons geweldige logo! Dennis is ook de haakontwerper DenDennis!
En onze Joëlle dank je wel voor het mogelijk maken van deze super mooie handwerk tas. Willen jullie hier meer informatie over? Kijk op Polly Pruts.
Haakliefs Peggy

 
Reactie schrijven op Handwerktas©2019 Pollypruts webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop